Extra informatie inloggen

Inloggen

Belangrijke mededeling

Geachte gebruiker,

U bent momenteel gebruiker van VVE123 1.0, het gratis online administratiesysteem voor VvE’s.

Vanaf heden is er een nieuwe en verbeterde versie van de software beschikbaar, VVEgemak Public, en wij nodigen u graag uit om over te stappen en gebruik te gaan maken van deze nieuwe versie. VVE123 1.0 blijft voorlopig nog beschikbaar om alle gebruikers de gelegenheid te bieden het boekjaar 2016 goed af te sluiten. Nadat u 2016 heeft afgesloten is er geen mogelijkheid meer om een nieuwe begroting te openen en een nieuw boekjaar te starten. Hiervoor zult u worden doorverwezen naar VVEgemak Public.

VVEgemak Public is over de afgelopen jaren in samenwerking met VvE-beheerders ontwikkeld om zodoende een totaalpakket voor VvE’s te creëren waarmee gemakkelijk de maandelijkse administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden worden bijgewerkt. Deze versie is in alle opzichten een verbetering ten opzichte van VVE123 1.0 en wij raden dan ook alle huidige gebruikers aan om deze nieuwe versie in ieder geval uit te proberen.

Er zijn onder andere grote verbeteringen aangebracht in niet alleen de overzichtelijkheid van alle informatie maar ook het gebruikersgemak waarmee alle gegevens worden ingevoerd. Er is bijvoorbeeld een volledige handleiding door ons gemaakt die u stap voor stap door elk proces zal leiden om tot het gewenste resultaat te komen.

De kosten van gebruik van VVEgemak Public bedragen € 1,00 exclusief BTW per appartementsrecht per maand voor alle VvE’s, dus ook de VvE’s met minder dan 10 appartementen. De reden dat wij voortaan ook bij kleine VvE’s een maandelijkse vergoeding in rekening gaan brengen is voornamelijk om de kwaliteit van onze dienstverlening en het product te waarborgen.

Bent u geïnteresseerd in VVEgemak Public?
Dan kunt u zich via deze link registreren voor VVEgemak Start, de gratis proefversie van VVEgemak Public waarbij u vrijblijvend een deel van het systeem kunt uitproberen.

Wij hopen u graag in de nabije toekomst te verwelkomen als nieuwe gebruiker van VVEgemak Public.
Met vriendelijke groet,

Het team van VVEgemak PublicE-mail adres
Verplicht veld

Vul hier je e-mail adres in.

Wachtwoord
Verplicht veld

Vul hier je wachtwoord in.